MadaboutBusiness

Wat is MadaboutBusiness?

MadaboutBusiness is een verzameling aan informatie over ondernemen en de veelzijdige mogelijkheden die het internet biedt voor startende en kleine ondernemingen.

Madaboutbusiness is er voor de kleine zelfstandige, de ZZP-ers.

Kernbegrippen zijn daarbij: zakendoen, ideeën, creativiteit, netwerken, inspiratie en last but not least FUN.

 

Wie is MadaboutBusiness?

Mijn naam is Madelène Schippers en als kleine zelfstandige, ZZP-er dus, ben ik van mening dat ondernemen eenvoudig en leuk dient te zijn. Het uitoefenen van je vak behoort je weinig tot geen energie te kosten, vanzelf te gaan, op een natuurlijke en vanzelfsprekende wijze. Dan kun je er plezier aan beleven. Als je dat gevoel niet hebt ben je wellicht met de verkeerde business bezig.

Met het uitoefenen van je vak ben je er alleen nog niet. Er komt bij ondernemen nog zoveel meer kijken. Ook zaken waar je liever niet mee bezig bent. Vaak omdat je niet weet hoe je iets moet aanpakken of je hebt er gewoon een hekel aan. De conclusie dat beiden in elkaars verlengde liggen, is denk ik niet onterecht.

Met de artikelen die ik plaats op dit blog wil ik je voorzien van eenvoudige en praktische informatie die je kan helpen met de verschillende (lastige) kanten van het on- en offline ondernemen. Aan de hand van mijn ervaringen en research over ondernemen deel ik hier mijn kennis en expertise zodanig dat je deze direct in de praktijk kan brengen.

Vanzelfsprekend staat het je vrij en wordt het zeer op prijs gesteld als jij zelf ook bijdraagt aan dit blog met jouw kennis en expertise over (startend) ondernemen door te reageren op mijn posts.

Ik wens je alvast een happy business!

Madelène Schippers