Contact

MadaboutBusiness

Madelène Schippers
Waldeck Pyrmontstraat 53
2013 SC HAARLEM

023-5314768
06-41556687

E-mail Madelène

KvK  54712254
BTW  NL186441198B01
ABN AMRO 49.29.51.284

Wie is Madelène?

Madelene SchippersAls ik moest zeggen waar ik een expert in ben, dan zou ik zeggen in het geen expert zijn.
Ik heb me niet gespecialiseerd in iets maar ik ben wel heel goed in een aantal dingen. Een specialisme is eenvoudigweg niet voor mij weggelegd. Daarvoor vind ik het veel te leuk diverse zaken te ontdekken, uit te vinden, te doen, te beleven en te bestuderen.
Ik ben gewoon zeer nieuwsgierig. Naar mensen, hun drijfveren, naar alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Op internet kan ik heel veel combineren van wat ik weet, kan en graag doe, zoals het opzetten van blogs met weblogs voor bedrijven toen ik merkte dat er nog relatief weinig kleine zelfstandige ondernemers zakelijk bloggen. Een blog is een echte “must have” voor elke ondernemer!

Als tegenwicht tegen de vele uren die ik daarvoor achter een computer spendeer, breng ik mijn vrije tijd veel door met kinderen.

Als begeleidster bij Coach4You ondersteun ik een autistische jongen bij de overgang van basis- naar middelbare school.

Bij HIQ, Expertisecentrum voor Hoogbegaafdheid, breng ik ook heel wat uurtjes door met huiswerkbegeleiding en een luisterend oor.

En als distributeur van FM Group, die hoogwaardige dames-, heren- en kinderparfums, make-up en huishoudelijke producten op de markt brengt, heb ik mensen die niet bereid zijn meer te betalen dan nodig als tevreden klanten.

Ik verneem graag waarmee ik jou van dienst kan zijn.